Φαρφάλε με μαρινάρα θαλασσινών
Ingredients
750 γρ. μαρινάρα θαλασσινών
1 λίτρο νερό
2 ζελεδάκια knorr ή άλλο κύβο λαχανικών
20 γρ. ελαιόλαδο
ξύσμα 1 λεμονιού
2 ντομάτες ψιλοκομμένες
μαϊντανός ψιλοκομμένος
500 γρ. ζυμαρικά φαρφάλε (προβρασμένα 2 λεπτα λιγότερα από τις οδηγίες βρασμού τους)
40 γρ. βούτυρο (προαιρετικά)
100 γρ. παρμεζάνα(,προαιρετικά)
αλάτι
πιπέρι
100 γρ. σάλτσα ντομάτας με βασιλικό
Steps
Σε ένα μεγάλο σκεύος ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο. Προσθέτουμε την μαρινάρα και σοτάρουμε ελαφρώς. Προσθέτουμε το ζωμό με το ζεστό νερό τη σάλτσα και την ντομάτα . Αφήνουμε να βράσει μέχρι να πιει τα υγρά του, ρίχνουμε τα ζυμαρικά, αλατοπιπερώνουμε και κατεβάζουμε από την φωτιά. Τελειώνουμε με το ξύσμα, το βούτυρο, το μαϊντανό και πασπαλίζουμε με παρμεζάνα ανακατεύοντας καλά.