Φιλέτο γλώσσας ή παγκάσιους με μανιτάρια
Ingredients
1 κιλό παγκάσιους ή γλώσσα φιλέτο
1 κρεμμύδι
1 κουτί μανιτάρια ψιλοκομμένα
1 ποτήρι κρασί
χυμός 1 λεμονιού
2 σκελίδες σκόρδο
ζωμός λαχανικών
1 κ.σ. αλεύρι
αλάτι
πιπέρι
Steps
Σε ένα τεφάλ τηγανίζουμε το ψάρι και αφού ψηθεί το βγάζουμε από το τηγάνι. Στο ίδιο τηγάνι σοτάρουμε το κρεμμύδι και τα μανιτάρια, ανακατεύουμε συνέχεια κι όταν τα μανιτάρια ροδίσουν προσθέτουμε το αλεύρι, ανακατεύουμε καλά και σβήνουμε με κρασί. Συνεχίζουμε να ανακατεύουμε μέχρι το κρασί να εξατμιστεί και προσθέτουμε το ζωμό και το λεμόνι. Περιχύνουμε τη σάλτσα πάνω στις γλώσσες. Στο τέλος ρίχνουμε από πάνω λίγο φρέσκο ελαιόλαδο.