Καλαμαράκια στη λαδόκολλα γεμιστά με τυριά
6 καλαμάρια ολόκληρα
1 ντομάτα κομμένη σε κυβάκια
1 πιπεριά κέρατο
6 κομμάτια πικάντικη γραβιέρα
100 γρ. φέτα κομμένη σε κύβους
2-3 κ.σ. άνηθο
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
αλάτι
πιπέρι
1 δαφνόφυλλο
2-3 κόκκους μπαχάρι
2 καρφάκια γαρύφαλλο
½ ξυλάκι κανέλας
6 κ.σ. ελαιόλαδο
Πλένουμε και καθαρίζουμε καλά τα καλαμάρια. Αφαιρούμε το εσωτερικό κόκκαλο. Ετοιμάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά της γέμισης. Γεμίζουμε το εσωτερικό των καλαμαριών, μοιράζοντας τα υλικά και στα 6 καλαμάρια, και τα τοποθετούμε στο κέντρο μιας λαδόκολλας. Κλείνουμε τη γέμιση με τα πλοκάμια. Τα πασπαλίζουμε με το αλατοπίπερο και τοποθετούμε τα μπαχαρικά μας. Τα ραντίζουμε με το ελαιόλαδο. Τυλίγουμε τότε τα τρία γεμισμένα καλαμάρια με τη λαδόκολλα σφιχτά και σχηματίζουμε ένα πακέτο, το ίδιο κάνουμε και για τα άλλα τρία. Το πακέτο αυτό το τυλίγουμε με ένα φύλλο αλουμινόχαρτο ώστε να κλείσει καλά. Τοποθετούμε το πακέτο σε ένα μικρό ταψάκι και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190°C για περίπου 45 λεπτά. Τα τελευταία 15 λεπτά ανοίγουμε το πακέτο στο πάνω μέρος ώστε να πάρουν ωραίο χρώμα τα καλαμαράκια.