Λινγκουίνι με συναγρίδα και θυμάρι
Ingredients
2 φιλέτα συναγρίδας
1 πακέτο λιγκουίνι
1 κολοκύθι κομμένο σε καρέ
1 μικρό κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
½ κ.σ. θυμάρι
2 κ.σ. ελαιόλαδο
300 ml σάλτσα ντομάτας
100 ml λευκό ξηρό κρασί
1 πιπεριά κόκκινη
αλάτι
πιπέρι
Steps
Κόβουμε τις συναγρίδες σε κομμάτια και αλατοπιπερώνουμε. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με το ελαιόλαδο και προσθέτουμε το σκόρδο και το κολοκύθι. Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε το ψάρι. Μαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσει. Σβήνουμε με το κρασί, προσθέτουμε τη σάλτσα και σιγοβράζουμε μέχρι να δέσει. Βράζουμε τα λιγκουίνι κι όταν είναι έτοιμα, πασπαλίζουμε με το θυμάρι και σερβίρουμε.