Μύδια αχνιστά με ντοματίνια
Ingredients
200 γρ. μύδια
50 γρ. λευκό κρασί
80 γρ. ντοματίνια
1 κ.γ. σκορδομαϊντανό
⅓ κ.γ. πιπέρι
40 γρ. κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
20 γρ. κρεμμύδι φρέσκο ψιλοκομμένο
1 κ.γ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
20 γρ. ελαιόλαδο
Steps
Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο, σωτάρουμε τα κρεμμύδια, το σκορδομαϊντανό και τα ντοματίνια. Προσθέτουμε τα μύδια, ανακατεύουμε και σβήνουμε με λευκό κρασί. Καπακώνουμε αμέσως και μαγειρεύουμε για 2 λεπτά ακόμη. Βάζουμε πιπέρι και σερβίρουμε αμέσως.