Πέρκα με ελιές και μουστάρδα
Ingredients
1 κιλό πέρκα κομμένη σε μερίδες
100 γρ. ελιές πράσινες
½ ποτήρι κρασί
2 κ.σ. μουστάρδα
χυμός 1 λεμονιού
φρέσκο δεντρολίβανο
ζωμός λαχανικών
½ κρεμμύδι
1 κοφτή κ.σ. αλεύρι
Steps
Σωτάρουμε την πέρκα και από τις δύο πλευρές. Λίγο πριν ψηθεί προσθέτουμε το κρεμμύδι και τις ελιές, σωτάρουμε για δυο λεπτά. Προσθέτουμε τη μουστάρδα και το αλεύρι, σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε τη σάλτσα να σιγοβράσει για λίγο. Στο τέλος προσθέτουμε το λεμόνι και το δεντρολίβανο ψιλοκομμένο και σερβίρουμε.