Σφυρίδα στη λαδόκολλα
4 φιλέτα σφυρίδα
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
1 ρίζα φινόκιο
2 κ.σ. κάπαρη ψιλοκομμένη
12 ντοματίνια
1 κ.σ. ρίγανη
6 κ.σ. ελαιόλαδο
1 σφηνάκι ούζο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
4 κομμάτια λαδόκολλα
4 κομμάτια αλουμινόχαρτο
Ανακατεύουμε σε ένα μπολ τα φρέσκα κρεμμυδάκια, το φινόκιο, τα ντοματίνια ολόκληρα, την κάπαρη, το ελαιόλαδο, το ούζο, τη ρίγανη και λίγο αλατοπίπερο.
Βάζουμε τα τέσσερα κομμάτια αλουμινόχαρτου και πάνω σε κάθε ένα από αυτά τοποθετούμε τις λαδόκολλες. Σε κάθε λαδόκολλα μοιράζουμε ίσα τη γέμιση των λαχανικών. Τοποθετούμε πάνω ένα-ένα τα φιλέτα ψαριού. Κλείνουμε τα πακέτα διπλώνοντας τη λαδόκολλα μαζί με το αλουμινόχαρτο και πατάμε πολύ καλά την ένωση για να μην ανοίξει. Τα βάζουμε σε λαμαρίνα. Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 220°C για 15 λεπτά. Αφού ψηθούν, τα αφήνουμε να σταθούν 5΄.
Τρυπάμε με μαχαίρι τη λαδόκολλα να βγει ο ατμός. Στη συνέχεια ανοίγουμε τα πακέτα και σερβίρουμε τα φιλέτα σε πιάτα περιχύνοντας με τα ζουμάκια τους.