Τραγανό φιλέτο γλώσσας με εστραγκόν
Ingredients
2 φιλέτα γλώσσας
200 γρ. φρυγανιά τριμμένη
100 γρ. κορν φλέικς
50 γρ. εστραγκόν ξερό
½ κ.γ.λ. ξύσμα λεμονιού
200 γρ. ηλιέλαιο
3 μεγάλα αυγά
αλάτι
Steps
Αλατίζουμε τα φιλέτα. Σε ένα βαθύ μπολ βάζουμε την φρυγανιά, τα κορν φλέικς σπασμένα και ανακατεύουμε το εστραγκόν. Σε ένα άλλο μπολ σπάμε τα αυγά και ανακατεύουμε ελαφρώς.
Πανάρουμε τα φιλέτα διαδοχικά πρώτα από το αυγό και μετά από τη φρυγανιά. Επαναλαμβάνουμε αν θέλουμε και δεύτερη φορά. Αφήνουμε μισή ώρα στο ψυγείο σφίξει το πανάρισμα.
Σε βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι με μέτρια προς δυνατή φωτιά. Τηγανίζουμε τα φιλέτα μέχρι να πάρουν χρυσαφένιο χρώμα και στεγνώνουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Σερβίρουμε με λίγο ξύσμα λεμονιού από πάνω.