espa

Λινγκουίνι με συναγρίδα και θυμάρι

Υλικά

2 φιλέτα συναγρίδας

1 πακέτο λιγκουίνι

1 κολοκύθι κομμένο σε καρέ

1 μικρό κρεμμύδι

2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες

½ κ.σ. θυμάρι

2 κ.σ. ελαιόλαδο

300 ml σάλτσα ντομάτας

100 ml λευκό ξηρό κρασί

1 πιπεριά κόκκινη

αλάτι

πιπέρι

Βήματα

Κόβουμε τις συναγρίδες σε κομμάτια και αλατοπιπερώνουμε. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με το ελαιόλαδο και προσθέτουμε το σκόρδο και το κολοκύθι. Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε το ψάρι. Μαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσει. Σβήνουμε με το κρασί, προσθέτουμε τη σάλτσα και σιγοβράζουμε μέχρι να δέσει. Βράζουμε τα λιγκουίνι κι όταν είναι έτοιμα, πασπαλίζουμε με το θυμάρι και σερβίρουμε.

πίσω στις συνταγές
Lavraki Maratho
©atlantidastores 2020. Designed by Guru. Developed by Joinweb.