Λινγκουίνι με συναγρίδα και θυμάρι
Υλικά
2 φιλέτα συναγρίδας
1 πακέτο λιγκουίνι
1 κολοκύθι κομμένο σε καρέ
1 μικρό κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
½ κ.σ. θυμάρι
2 κ.σ. ελαιόλαδο
300 ml σάλτσα ντομάτας
100 ml λευκό ξηρό κρασί
1 πιπεριά κόκκινη
αλάτι
πιπέρι
Βήματα
Κόβουμε τις συναγρίδες σε κομμάτια και αλατοπιπερώνουμε. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με το ελαιόλαδο και προσθέτουμε το σκόρδο και το κολοκύθι. Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε το ψάρι. Μαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσει. Σβήνουμε με το κρασί, προσθέτουμε τη σάλτσα και σιγοβράζουμε μέχρι να δέσει. Βράζουμε τα λιγκουίνι κι όταν είναι έτοιμα, πασπαλίζουμε με το θυμάρι και σερβίρουμε.