Μαρινάρα θαλασινών στη λαδόκολα
Υλικά
1 κιλό μαρινάρα
2 λεμόνια
½ φλ. ελαιόλαδο
4 κ.σ. κάπαρη
12 ντοματίνια
1 πιπεριά κέρατο
½ φλ. ούζο
Λαδόκολλα
Αλάτι-πιπέρι
Βήματα
τη μαρινάρα μας και την ταμπονάρουμε σε χαρτί κουζίνας. Ψιλοκόβουμε τα ντοματίνια και την πιπεριά και δημιουργούμε 4 πουγκιά από λαδόκολλα. Βάζουμε σε κάθε πουγκί ½ μαρινάρα, ντοματίνια,πιπερία, κάπαρη, ούζο, λεμόνι χυμό και ξύσμα, ελαιόλαδο,αλάτι-πιπέρι.
Σε ένα πουγκί μπορούμε να προσθέσουμε και λίγη φέτα αν θέλουμε. Ψήνουμε στους 200 για 20 λεπτά. Ανοίγουμε τα πουγκιά και τα σερβίρουμε ατομικά. Με ρύζι ή οφτή πατάτα.