Μαρινάρα θαλασσινών με αγκινάρες
500 ΓΡ ΜΑΡΙΝΑΡΑ ΘΑΛΑΣΣΙΝΩΝ ΜΕ ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ
100 ΓΡ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΞΕΡΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
150 ΓΡ ΦΡΕΣΚΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
200 ΓΡ ΤΟΜΑΤΙΝΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ
40 ΓΡ ΛΕΥΚΟ ΞΗΡΟ ΚΡΑΣΙ
ΑΛΑΤΙ/ ΠΙΠΕΡΙ
ΞΥΣΜΑ ΑΠΟ 1 ΛΕΜΟΝΙ
800 ΓΡ ΠΕΝΝΕΣ ΒΡΑΣΜΕΝΕΣ
200 ΓΡ ΖΩΜΟ ΨΑΡΙΟΥ Ή ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
1 ΚΟΥΤ. ΣΟΥΠΑΣ ΜΑΪΝΤΑΝΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
½ ΚΟΥΤ. ΣΟΥΠΑΣ ΑΝΙΘΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
50 ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ
20 ΓΡ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ
ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΦΡΕΣΚΟ ΜΕ ΤΟ ΞΕΡΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΜΑΤΙΝΙΑ, ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ. ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΣΙ, ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΖΩΜΟ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 5 ΛΕΠΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΟΥΝ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΥΕΙ Η ΣΑΛΤΣΑ. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ, ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ, ΤΟ ΞΥΣΜΑ ΤΟΥ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ.
ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ, ΤΟΝ ΜΑΪΝΤΑΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΧΥΛΩΣΕΙ.