Μπακαλιάρος ριγανάτος ολόκληρο το φιλέτο στο φούρνο και σάλτσα μουστάρδας/κρασιού
Υλικά
1 φιλέτο μπακαλιάρου
1 κ.σ. ρίγανη
4-5 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κλωναράκια φρέσκια ρίγανη
1 λεμόνι
2 κ.σ. μουστάρδα
1 ποτήρι λευκό κρασί
Βήματα
Σε ένα ταψί με λαδόκολλα βάζουμε το φιλέτο, βάζουμε ρίγανη, και τα κλωναράκια ρίγανης.
Σε ένα μπολ βάζουμε την ντιζόν, λευκό κρασί, λεμόνι και ανακατεύουμε. Περιχύνουμε το φιλέτο και ψήνουμε στους 200 πάνω κάτω.
Όταν το βγάλουμε από το φούρνο περιχύνουμε με φρέσκο ελαιόλαδο και ξύσμα λεμόνιου.