Πεσκανδρίτσα σαγανάκι
2 ουρές πεσκανδρίτσας
3 κ. σούπας ελαιόλαδο
1/2 πιπεριά κέρατο ή καυτερή αν σας αρέσουν τα πικάντικα
1/2 πιπεριά Φλωρίνης
1 κ. γλυκού τζίντζερ
1 κ. σούπας μουστάρδα
Χυμό από 1/2 λεμόνι
1 κ. γλυκού κορν φλάουρ
1 κ. σούπας ψιλοκομμένο άνηθο
100 γρ. φέτα
Αλάτι και πιπέρι
Αλατίζουμε τις ουρές και τις αφήνουμε στην άκρη. Κόβουμε σε πολύ μικρά καρέ την πράσινη και την κόκκινη πιπεριά. Τρίβουμε το τζίντζερ. Σε μία ριχή ρίχνουμε ένα ποτήρι νερό, το ελαιόλαδο, τις πιπεριές, το τζίντζερ, το αλάτι και τη μουστάρδα. Αφήνουμε να βράσουν σε χαμηλή θερμοκρασία για 10-12 λεπτά. Προσθέτουμε τις ουρές και ρίχνουμε το πιπέρι. Αφήνουμε να βράσουν για 10-15 λεπτά ανάλογα το μέγεθος μέχρι να μαλακώσουν. Στο χυμό του λεμονιού διαλύουμε το κορν φλάουρ. Το ρίχνουμε στην κατσαρόλα και αφήνουμε να πάρει βράση για να δέσει η σάλτσα μας. Πριν το κατεβάζουμε από την εστία τρίβουμε τη φέτα, πασπαλίζουμε με άνηθο και σκεπάζουμε να λιώσει η φέτα. Σερβίρουμε αμέσως.